workshop bemiddelen voor de notariële medewerker

25 May 2022 | 19U00 | Notarishuis Gent

Korte inhoud

Het VLN-bestuur van Oost-Vlaanderen wenst U graag uit te nodigen voor de” workshop bemiddelen voor de notariële medewerker.”
Wij hebben het grote genoegen om mevrouw Bénédicte De Vuyst (erkend bemiddelaar in familiale zaken en voorzitter van de bemiddelingscommissie Vlanot) en de heer Axel De Schrijver (erkend bemiddelaar in familiale zaken, ere-notaris en lid van de bemiddelingscommissie Vlanot) te mogen verwelkomen als spreker.

In onze dagdagelijkse praktijk worden we allemaal wel eens geconfronteerd met conflictsituaties. Bemiddeling wordt de dag van vandaag alleen maar belangrijker in de goede afhandeling van dossiers. Cliënten hebben immers meer en meer een afkeur van dure juridische procedures en zoeken vaak een goedkoper en beter gedragen alternatief.
Deze workshop heeft als doel verschillende technieken te bespreken die ervoor kunnen zorgen dat er geen verdere escalatie komt van de situatie.
Dit kan gaan van hoe kom ik de "clou" van het probleem tussen cliënten te weten tot hoe zorg ik ervoor dat ik met mijn communicatie niet verder ongewild bijdraag in de escalatie van het probleem. Dit alles op maat van de jurist die vaak de cliënten alleen maar via e-mail/telefoon te woord kan staan.

De workshop zal doorgaan op woensdag 25 mei 2022 om 19u00 in het Notarishuis te Gent, Notarisstraat 1.

Het programma:
19u00: ontvangst met een drankje en broodjes
19u30: workshop “bemiddelen voor de notariële medewerker” door mevr. B. De Vuyst en dhr. A. De Schrijver
21u30: Einde uiteenzetting en mogelijkheid tot vraagstelling aan de spreker(s)

Inschrijven kan vanaf heden op de website van de VLN (www.vln.be) tot 23 mei 2022.

Wees snel want om organisatorische redenen zijn het aantal plaatsen beperkt!

(Erkenning voor punten in aanvraag.)

Wij hopen U talrijk te mogen verwelkomen.

Het VLN-bestuur Oost-Vlaanderen

Praktische info