Nacht van het Notariaat - Night at the Zoo

02 Jun 2023 | 18U30 | Zoo van Antwerpen

Korte inhoud

VOLZET! Inschrijven is niet meer mogelijk.

NACHT VAN HET NOTARIAAT - NIGHT AT THE ZOO
Het VLN nodigt u van harte uit voor de "Nacht van het Notariaat - Night at the Zoo" op vrijdag 2 juni 2023 in de Zoo van Antwerpen, Koningin Astridplein 20-26.

Dat klopt, u leest het goed: de befaamde Nacht van het Notariaat gaat dit jaar door in de indrukwekkende Marmeren Zaal van de Zoo van Antwerpen!

Zoals gewoonlijk mag u een aperitief, diner en avondfeest verwachten. Dit jaar wordt er ook een avondwandeling door de slapende Zoo aan toegevoegd!

We hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen op vrijdag 2 juni voor een unieke en onvergetelijke ervaring.

Deze feestzaal maakt deel uit van de Antwerp ZOO Society en elke cent steunt onmiddellijk inspanningen om zorgzaam te zijn voor onze natuur, door in te zetten op dierenwelzijn, educatie en bewustwording. De Antwerp ZOO Society speelt dan ook globaal een prominente rol op het vlak van wetenschappelijk onderzoek en natuurbehoud.

PLANNING:
Belangrijk: het startuur werd met een half uur vervroegd naar 18u30 in afwijking van het uur op de papieren uitnodiging. Op deze manier trachten we de avondwandeling te kunnen organiseren bij schemering.

18u30-19u30: aperitief
19u30-21u30: diner
21u30-22u15: avondwandeling
22u15-03u00: dansfeest met open bar

INSCHRIJVING:
- Inschrijven is mogelijk tot 2 mei 2023 en beperkt tot 220 plaatsen.
- Gelieve er bij inschrijving rekening mee te houden op welke naam een factuur uitgeschreven moet worden onder de hoofding "facturatie gegevens". Het systeem achter de website factureert automatisch op de persoon die wordt ingegeven. Het is niet mogelijk achteraf de facturatiegegevens te wijzigen.

TAFELSCHIKKING:
We bemoedigen de aanwezigen ten zeerste zich onder elkaar te vermengen, om zo kennis te kunnen maken met andere collega's en feestvierders!
Indien u daarentegen liever een tafelschikking doorgeeft, houden wij daar (in de mate van het mogelijke) rekening mee. Gelieve uw tafelgasten, met een maximum van 10 per tafel, door te geven aan ondervoorzitters@vln.be, uiterlijk tegen 2 mei 2023. Indien het maximumaantal niet bereikt werd, kan het zijn dat uw tafel verder wordt aangevuld tot tien bereikt wordt.

Met feestelijke groeten,
Michiel De Foer, Gilles Stryckers, Tina Van Eygen, Liesbeth D'hondt, Elisabeth Calliauw, Florian Desmet en Valerie Oosterlinck.

Praktische info

02 June 2023
Zoo van Antwerpen, Koningin Astridplein 20-26, Antwerpen
18u30
Medewerkers en sympathisanten: € 95,00
Notarissen: € 120,00