24 Apr 2019
19:00

VOLZET - Workshop vereffening-verdeling

Notarishuis
Bondgenotenlaan 134
3000 Leuven
€ 0,00

Op 24 april 2019 organiseert VLN Vlaams-Brabant, i.s.m. de Opleiding Notariaat van de VUB, een initiatieworkshop “Vereffening en verdeling na echtscheiding via Excel”.

Tijdens deze praktische uiteenzetting zal Frederik Vandenbriele, notarieel jurist en academisch medewerker VUB, focussen op de opmaak van de staat van vereffening-verdeling aan de hand van het Excel-model ontwikkeld door Prof. em. Hélène Casman en later verfijnd binnen de Opleiding Notariaat van de VUB.

Verwelkoming vanaf 18u30 met broodjes in het Notarishuis van Leuven.

De workshop zelf start om 19u00.

Het meebrengen van een laptop wordt aangeraden.

Deze activiteit staat open voor notarieel juristen, kandidaat-notarissen en notarissen.

Opgelet, het aantal deelnemers is beperkt. Wees er dus snel bij!

Inschrijven kan via www.vln.be. Inschrijvingen sluiten op : 17 april 2019

Deze initiatieworkshop georganiseerd door VLN Vlaams-Brabant, i.s.m. de Opleiding Notariaat van de VUB, is een voorproefje van de interactieve en intensieve opleiding rond ‘Vereffening en verdeling’ die de Opleiding Notariaat van de VUB op 16 en 17 mei 2019 te Leuven doceert in samenwerking met Knops Publishing. In deze uitgebreide opleiding wordt de te hanteren Excelmethode in kleine groepen in detail en in concreto gedurende een tweedaagse opleiding aangeleerd. Meer informatie en inschrijvingsmogelijkheden voor deze voortgezette opleiding vindt u op:
http://www.mijnwetboek.be/nl/opleiding-detail/Vereffening-en-verdeling-n...
Ook wegens groot succes zit dit event volzet. Een tweede sessie van deze opleiding wordt georganiseerd op 2 en 3 juli 2019: http://www..mijnwetboek.be/opleidingen/orig_1553764239.pdf

VLN Vlaams-Brabant dankt de Opleiding Notariaat van de VUB rechtsfaculteit voor de medewerking aan deze activiteit, georganiseerd voor onze vereniging.