19 Oct 2017
19:00

VLN Antwerpen: Kleine Conferentie

Notarishuis
Koningin Elisabethlei 10
2000 Antwerpen
€ 0,00

Gegevens op het ticket

VLN ANTWERPEN: KLEINE CONFERENTIE

Op donderdag 19 oktober 2017 om 19u in het Notarishuis te Antwerpen.

Alle geïnteresseerde notariële medewerkers zijn van harte welkom op de Kleine Conferentie die zal plaatsvinden op donderdag 19 oktober 2017 om 19u in het Notarishuis te Antwerpen, Koningin Elisabethlei 10.

Tijdens deze ontmoeting:

  • wordt aan notariële medewerkers de mogelijkheid geboden hun vragen, weetjes en interessante praktijkcasussen te delen met collega's. De deelnemers worden aangemoedigd om actief te participeren aan het debat zowel door interventie in de discussies als door eigen inbreng van relevante kennis en opzoekwerk (eventueel met voorafgaande voorbereiding in overleg met het bestuur);
  • wordt het verslag van de maandelijkse Conferentie van notarissen van Antwerpen kort overlopen en de aandacht gevestigd op recente rechtsleer en rechtspraak

NIEUW: er worden vragen van het vergelijkend examen besproken.

VLN-Antwerpen biedt graag een broodjesmaaltijd aan bij de start van de samenkomst en voorziet in een drankje achteraf om gezellig wat bij te praten.

Vriendelijk verzoeken wij u om uw aanwezigheid te willen bevestigen uiterlijk dinsdag 17 oktober a.s. door in te schrijven via de website van VLN (www.vln.be).

Wij rekenen er op dat wie inschrijft ook effectief aanwezig zal zijn, aangezien  de broodjes besteld worden op basis van het aantal ingeschrevenen.

Graag delen wij u ook mee dat alle aanwezigen op de kleine conferenties hiervoor studiepunten zullen verkrijgen. De attesten worden telkens op het einde van de avond overhandigd.

Wij hopen u talrijk te mogen verwelkomen!

Het bestuur van VLN Antwerpen.