26 Apr 2019
19:30

Nacht van het Notariaat 2019

Kasteel van Ruisbroek
Karel Gilsonstraat 15
1601 Sint-Pieters-Leeuw
€ 70,00

---- DINER UITVERKOCHT ----

De Vereniging voor Licentiaten en Masters in het Notariaat heeft de eer en het genoegen om u en uw medewerkers uit te nodigen op de VLN Nacht van het Notariaat 2019. Notarissen, kandidaat-notarissen, notarieel juristen, medewerkers en alle mensen bij wie het notariaat nauw aan het hart ligt zijn welkom om een feestelijke avond mee te maken.

Deze festiviteiten zullen plaatsvinden in het Kasteel van Ruisbroek (Karel Gilsonstraat 15, 1601 Sint-Pieters-Leeuw).

Ter ere van het 20-jarig bestaan van VLN reiken we dit jaar opnieuw de Uiltjes van het notariaat uit. Tijdens de Nacht van het Notariaat zullen heuse Uiltjes uitgedeeld worden aan notarissen die zich onderscheiden in zeven verschillende categorieën. Deze Uiltjes zullen uitgedeeld worden aan: het mooiste notariskantoor, de stagemeester van het jaar, de meest beloftevolle notaris, de best geklede notaris, het olijkste duo, de meest geëngageerde notaris en tenslotte de sportiefste notaris.

Het programma van de avond is als volgt samengesteld:

19h00: ontvangst met receptie
20h15: woord van de voorzitter
20h30: diner (uitverkocht)
23h00: dansfeest met open bar.

Wenst u nog deel te nemen aan deze feestelijke avond? U kan zich enkel nog inschrijven voor het dansfeest voor 35 euro per persoon (u dient zich dan in te schrijven als als 'sympathisant' op www.vln.be).

Wenst u te stemmen voor één van de genomineerden? Dat kan op volgende link: zhttps://forms.gle/NDakAGyjiPDqV64s5.

Wenst u te overnachten in de buurt van de zaal? VLN voorziet kamers in het naastliggend IBIS BUDGET HOTEL (op 550m van het Kasteel). Voor meer informatie, contacteer gala [at] vln.be.

Hebt u nog vragen? Contacteer ons op gala [at] vln.be.