26 Apr 2019
19:30

Nacht van het Notariaat 2019

Kasteel van Ruisbroek
Karel Gilsonstraat 15
1601 Sint-Pieters-Leeuw
€ 70,00

Gegevens op het ticket

De Vereniging voor Licentiaten en Masters in het Notariaat heeft de eer en het genoegen om u en uw medewerkers uit te nodigen op de VLN Nacht van het Notariaat 2019.

Notarissen, kandidaat-notarissen, notarieel juristen, medewerkers en alle mensen bij wie het notariaat nauw aan het hart ligt zijn welkom om er met ons een feestelijke avond van te maken.

Deze festiviteiten zullen plaatsvinden in het Kasteel van Ruisbroek (Karel Gilsonstraat 15, 1601 Sint-Pieters-Leeuw).

Ter ere van het 20-jarig bestaan van VLN reiken we dit jaar opnieuw de Uiltjes van het notariaat uit. Tijdens de Nacht van het Notariaat zullen heuse Uiltjes worden uitgereikt aan notarissen die zich (durven) onderscheiden in zeven verschillende categorieën. Deze Uiltjes zullen worden toegekend aan: het mooiste notariskantoor, de stagemeester van het jaar, de meest beloftevolle notaris, de best geklede notaris, het olijkste duo, de meest geëngageerde notaris en tenslotte de sportiefste notaris.

Het programma van de avond:

  • 19h00: ontvangst met receptie
  • 20h15: woord van de voorzitter
  • 20h30: diner
  • 23h00: dansfeest met open bar.

Wenst u deel te nemen aan deze feestelijke avond? Dan kan u zich inschrijven op onze site www.vln.be. Deze heugelijke avond wordt u aangeboden voor 70 euro voor notarieel juristen en kandidaat-notarissen en 100 euro voor notarissen. Wenst u enkel deel te nemen aan het dansfeest? Dan kan u deelnemen voor 35 euro per persoon (u kan zich dan inschrijven als 'sympathisant'). 

Wenst u uw kandidaat te nomineren? Dat kan nog tot maandag 11 maart 2019 via de link de volgende link: https://goo.gl/forms/CAxAAbIAiVDLoBr52

Wenst u te stemmen voor één van de genomineerden? Dat zal mogelijk zijn vanaf woensdag 13 maart 2018, via een link die te vinden zal zijn op www.vln.be en op onze facebookpagina.

Wenst u te overnachten in de buurt van de zaal? VLN voorziet kamers in het IBIS BUDGET HOTEL (op 550m van het Kasteel) voor prijzen tussen 55 en 70 euro. Voor meer informatie, contacteer gala [at] vln.be.

Een partner of plus one meenemen? Ook dat is mogelijk! Deze mag je dan inschrijven aan hetzelfde tarief als jou.

Hebt u nog vragen? Contacteer ons op gala [at] vln.be